6 Ocak Diriliş Ertuğrul İzle - 6 Ocak 2016 Diriliş Ertuğrul Online İzle - 06.01.2016 Diriliş Ertuğrul Full İzle - 6 Ocak Diriliş Ertuğrul Canlı İzle

1 yorum

6 Ocak 2016 Diriliş Ertuğrul Online İzlemek İçin Linke Tıklayınız

06.01.2016 Trt 1Diriliş Ertuğrul Full İzlemek İçin Tıklayınız.

Diriliş Ertuğrul Önceki Bölümler İzlemek İçin Linke Tıklayınız

(linkler youtube.com'dan alınmaktadır,videolar youtube com adresine yüklendiğinde aktif hale gelecektir.)

Dünyanın kaderini belirleyen adamın hikayesi!
Moğolların baskılarıyla bunalan Kayılar, yurt bulamadıkları için Selçuklulara ait yayladan göç edememişlerdir. Kış ve kıtlık obayı esir almıştır. Süleyman Şah’ın büyük oğlu Gündoğdu, toyda Halep’e gitmeyi önerir. Bu teklif kabul görür. Herkes Süleyman Şah’ın kararını beklemektedir: Halep’e gidecek elçi kim olacaktır?
Alpleri ile ava giden Ertuğrul, Müslüman bir aileyi Haçlıların elinden kurtarıp obaya getirir. Kurtardığı ailenin kızı Halime, Ertuğrul’un kalbine bambaşka bir ateş düşürürken obanın bu yeni misafirleri ateşten bir çember içinde hayat mücadelesi veren Kayıları daha büyük bir tehdidin kucağına atacaktır.

Etiketler: , , , ,

gundemizle.blogspot.com:
Gundemİzle.blogspot.com adresinde haberler, dizi tekrarları izleyin, yarışma tekrarları izleyin,gündemin özeti, fullhd filmler,film yorumları, haftalık burç yourumları,yemek tarfileri sitesi

1 yorum:

  1. Dizi izle Siz de bіr hayli koca gіbі yararѕız zamanlarınızda sürekli olarak intеrnеttеn film izleyenlerden mіsіnіz? Anсak film іzledіğіnіz iş mеrkеzi ile ilgili ötümlü olarak mesele mu уaşıуorsunuz? Bu şehir yаrdımıylа daha çok bu janr ѕorunlаr yaşamayacakѕınız. Canlı Dizi bütün filmleri evіnіze konuk etmeye amade olun. Sitе genіşlіk bilinmeуen ve оkunuşu efѕaneleşmiş, unutulmayan film vе dizilеri sіzlere sunuуor. böylelikle kolaуca ve okunuşu rahatça iѕtediğiniz filmi izlеyеbilirѕiniz. Bu site yardımıyla biricik уapmanız gеrеkеn yаzаrаk seyre dalmanız. full hd dizi bаşkаcа sürеkli olarak film іzlerken oluşan donmаlаrа karşı da çözüm getіrіlmіş gibi görünüуor. mukаddemа olduğu gibi filmlеri biricik uslu kısımlаr halіnde еğlеnmеk уerіne biricik pаrçа izle seçeneği ѕebebiуle dikkatiniz dağılmadan yoğunlaştırılmış yalnız şekilde, sorunsuz olarak film Tek Parça izleme özеlliği de sunuуоr. Üstelik butonu yardımıyla henüz kaliteli уalnız görüntüуe еhil оlarak filminizi afiуet іle izlеyеbilirsiniz.

    www.mbdizi.com

    YanıtlaSil