3 Mart Kara Para Aşk Full İzle - 03.03.2015 Kara Para Aşk İzle - 3 Mart Kara Para Aşk Online İzle - Kara Para Aşk 36. Bölüm İzle

0 yorum

3 Mart Kara Para Aşk 36.Bölüm İzlemek İçin Linke Tıklayınız

03.03.2015 Kara Para Aşk Son Full İzlemek için linke tıklayınız

Kara Para Aşk Eski Bölümler İçin Linke Tıklayın.

(linkler youtube.com'dan alınmaktadır, linkler aktif değilse videolar yüklenmemiş olabilir)


Ömer, ağabeyine tuzak kuruyor!
Ömer, Serhat’ı etkisiz hale getirmeye çalışırken Elif, Hüseyin’in namlusunun ucunda gösterdiği yöne doğru ilerlemektedir. Hüseyin, Elif’i öldürürse bütün dertlerinin sona ereceğini düşünür ama bunu yapamaz. 
Bu arada kaybettiği belleğin Melike’de olduğunu öğrenir. Melike ve Hüseyin arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Yaşananlar Melike’nin Hüseyin’e karşı bilenmesine neden olmuştur. Hüseyin’in eşyalarını karıştırmaya devam eden Melike, eşyalarının arasında bambaşka bir şey bulur. 

Nilüfer, Tayyar’ın odaya girmesiyle saklanır ve Tayyar’a fark ettirmeden odadan çıkmayı başardığını düşünür. Oysa Tayyar, Nilüfer’i fark etmiştir. Nilüfer’in neyin peşinde olduğunu öğrenmeye çalışan Tayyar, gelinini yakın takibe alır.

Ömer, Hüseyin’in kirli polis olduğundan emindir fakat bir türlü ispatlayacak kanıta ulaşamamaktadır. Beklemeye de sabrı kalmamıştır. Hüseyin’in itiraf etmesini sağlayacak bir oyun hazırlar. Serhat’ı da yem olarak kullanacaktır.

Etiketler: , , , , ,

gundemizle.blogspot.com:
Gundemİzle.blogspot.com adresinde haberler, dizi tekrarları izleyin, yarışma tekrarları izleyin,gündemin özeti, fullhd filmler,film yorumları, haftalık burç yourumları,yemek tarfileri sitesi

0 yorum