2 Mart İşte Benim Stilim İzle - 2 Mart İşte Benim Stilim Online İzle - 02.03.2015 İşte Benim Stilim Tekrar İzle

0 yorum

Bu Tarz Benim İzle, bu tarz benim kim elendi, bu tarz benim son bölümde neler oldu, bu tarz benim kızlar kavgası, bu tarz benim komTik dakikalar, bu tarz benim komik görüntüler,bu tarz benim frikikler,bu tarz benim canlı izle, bu tarz benim elemeler, bu tarz benim canlı görüntüleri,bu tazr benim komik, bu tarz benim kavga
2 Mart İşte Benim Stilim Online İzlemek İçin Linke Tıklayınız

02.03.2015 TV 8 İşte Benim Stilim Full İzlemek İçin Tıklayınız.

İşte Benim Stilim Önceki Bölümler İçin Linke Tıklayınız.

(linkler youtube.com'dan alınmaktadır,videolar youtube com adresine yüklendiğinde aktif hale gelecektir.)


İşte Benim Stilim TV 8 EKRANLARINDA 
YAYIN SAATİ  :15.15

Türkiye'nin en stil sahibi kadını kim olacak?
"Nerede nasıl giyinilir? En iyi ben bilirim" iddiasında bulunan yepyeni 14 yarışmacı Türkiye’nin En Tarz Kadını unvanını elde etmek için kıyasıya yarışıyor. 

Jüride Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Kemal Doğulu, sahne arkasında tüm tecrübesiyle Uğurkan Erez ve onlara sunumuyla eşlik eden Öykü Serter ile 14 yarışmacı, her hafta kendilerine verilecek bütçe ile haftanın konseptine en uygun kıyafetleri seçmeye çalışıyor ve hesaplı ama doğru giyinebilmenin tüyolarını veriyorler.

Hafta içi yapılan yayınlarda her gün kendi seçtikleri farklı bir konsept ile çıkan yarışmacıları, jüri değerlendiriyor. En çok “Tarzsın” yorumunu alan yarışmacı hafta sonu yapılacak olan elemeye dokunulmazlık ile katılıyor.

Konuk sanatçılar ile renklenen Cumartesi Eleme gecelerinde ise; yarışmacılar jüri üyeleri tarafından puanlandırılıyor ve her hafta bir yarışmacı hayallerine veda ediyor.

Etiketler: , , , ,

gundemizle.blogspot.com:
Gundemİzle.blogspot.com adresinde haberler, dizi tekrarları izleyin, yarışma tekrarları izleyin,gündemin özeti, fullhd filmler,film yorumları, haftalık burç yourumları,yemek tarfileri sitesi

0 yorum