12 Mart 2015 Evleneceksen Gel Online İzle - 12 Mart Evleneceksen Gel Full İzle - 12.03.2015 Evleneceksen Gel Seda Sayan Canlı İzle

0 yorum

12 Mart Show Tv Evleneceksen Gel İzlemek İçin Linke Tıklayın

12.03.2015 Evleneceksen Gel İzlemek İçin Linke Tıklayınız

(linkler youtube.com'dan alınmaktadır,videolar adrese yüklendiğinde aktifleşecektir)

Ekranlardan mutluluk dağıtan ikili Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunumuyla“Evleneceksen Gel” Show TV ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelecek. Hayallerin gerçekleştiği, bekarların evlendiği ‘Evleneceksen Gel’ programı insanların hayatlarında yepyeni bir sayfa açıyor!

Show TV'de ekrana gelecek olan programda, hayaller gerçekleşiyor, umutlar paylaştıkça çoğalıyor! İnsanlar hayatlarındaki yepyeni sayfayı ‘Evleneceksen Gel’ ile açıyor.  Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalplerin sesini duyurmak ve milyonların önünde mutluluk dağıtmak için Show TV’de buluşuyor!

Yepyeni yüzlerin, heyecanlı buluşmaların yer alacağı programdaki insan hikayeleri herkesi çok duygulandıracak. Evliliğe giden ilk adımların  atılacağı “Evleneceksen Gel”programında adayların doğru kararları alabilmesi için her adım titizlikle incelenecek.

Etiketler: , , , , ,

gundemizle.blogspot.com:
Gundemİzle.blogspot.com adresinde haberler, dizi tekrarları izleyin, yarışma tekrarları izleyin,gündemin özeti, fullhd filmler,film yorumları, haftalık burç yourumları,yemek tarfileri sitesi

0 yorum